Čokoládové pralinky - rôzne druhy čokolád, rôzne druhy plniek.
Zloženie: Mliečna čokoláda (cukor, kak.maslo, suš.plnotuč.mlieko, suš.od-
tuč.mlieko, kak.hmota, emulgátor (slneč.lecitín (E322)), prír.aróma (vanilka)). Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 30%.
Horká čokoláda (cukor, kak.maslo, kak.hmota, emulgátor (slneč.lecitín (E322)), prír.aróma (vanilka)). Kakao.sušina v horkej čokoláde najmenej 55%. Biela čokoláda (cukor, kak.maslo, suš.plnotuč.mlieko,suš.odtuč.mlieko, emulgátor (slneč.lecitín (E322)), prír.aróma (vanilka)).
Plnka Lieskooriešková gianduja (cukor, lieskové oriešky (12%), suš.plnotuč. mlieko, suš.odtuč.mlieko, slneč.olej, maslo, kak.hmota, emulgátor (slneč.le-
citín (E322)), soľ.
Mandľová gianduja (cukor, mandle (12%)), suš.plnotuč.mlieko, suš.odtuč.
mlieko, slneč.olej, maslo, kak.hmota, emulgátor (slneč.lecitín (E322)), soľ). Pomarančový ganache (cukor, glukózový sirup, mlieko, maslo, pomarančová aróma).
Citrónový ganache (cukor, glukózový sirup, mlieko, maslo, citrónová
aróma.
Cappuccino ganache (cukor, glukózový sirup, mlieko, maslo, káva, cappuccino aróma), cukor, glukózový sirup.
Mandľový krokant sypaný (mandle (50%), cukor, glukózový sirup). malinová aróma, farbivo (výťažok z ibišteka)). |