Marináda bylinková s cesnakom - Polotekuté ochucovadlo na korenenie a marinovanie mäsa.
Zloženie: pitná voda, jedlá soľ (max. 10%), zmes byliniek 3% (oregano, bazalka, majorán, petržlenová vňať, tymian, šalvia), cesnak sušený 1,5% (obsahuje oxid siričitý), cukor, paprika sladká mletá, zvýrazňovač chuti: glutaman sodný, cibuľa sušená, zahusťovadlo: xantánová guma, kurkuma mletá, paradajkový prášok, cesnakový extrakt 0,2%, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, čierne korenie mleté, konzervačné látky (benzoan sodný, sorban draselný).
Odporúčané dávkovanie: 80g marinády na 600g mäsa.
Návod na použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke.
Marinované mäso riadne tepelne upravte. Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. |